Kauniečių aptarnavimo centras
8 800 20000
Kokybės linija
8 800 00111    8 37 490729
Palikite atsiliepimą
kokybe@svara.lt

„Kauno švaros“ kolektyvas – KKL I lygos 3 vietos laimėtojai!

Gegužės 10 dieną, 20:30 val., Žalgirio krepšinio mokyklos sporto salėje susitiko „I“ lygos komandos „Kauno švara“ ir „GZP“. Komandos stojo žaisti paskutinių lygos varžybų šį sezoną ir siekė išsiaiškinti, kuri ekipa yra vertesnė pasipuošti bronziniais medaliais. Kova buvo tikrai atkakli, komandos kovėsi taškas į tašką iki pat paskutinės akimirkos, o rungtynių pabaiga buvo tokia dramatiška, kad tik po vaizdo peržiūros buvo nustatytas nugalėtojas. Dramą išgyvenę „Kauno švaros“ krepšininkai išplėšė pergalę rezultatu 89:87 (17:21, 30:26, 18:16, 24:24).

Susitikimą ypač galingai pradėjo „GZP“ ir sužaidus 5 minutes pirmavo net 10:0. Po šalto dušo atsigavę „Kauno švara“ netrukus ėmė artėti, jiems labai padėjo puikus tritaškių pataikymas ir tai leido sugražinti intrigą į rungtynes. „GZP“ išlaikė pranašumą iki pat ilgosios pertraukos, tačiau „Kauno švara“ prieš pasibaigiant antrajam ketvirčiui pirmą kartą pasivijo varžovus, tad ilgoji pertrauka prasidėjo esant lygybei 47:47.

Po ilgosios pertraukos „Kauno švara“ iš karto spurtavo ir nutolo per 8 taškus. „GZP“ netrukus lygino rezultatą ir nuo to momento prasidėjo itin atkaklus žaidimas taškas į tašką. Net sunku suskaičiuoti kiek kartų rezultatas buvo lygus, o rungtynių kulminacija persikėlė į paskutinę minutę. Po „Kauno švaros“ klaidos liko 10 sekundžių ir „GZP“ galėjo persverti rezultatą, bet metimas nepavyko, o kamuolį pasiėmę varžovai buvo tyčia bauduojami. Liko žaisti kiek daugiau nei 3 sekundės, „Kauno švara“ pataikė pirmąjį baudos metimą, antrasis buvo netikslus, o kamuolį atkovoję „GZP“ tiesiog paleido desperatišką tritaškį ir… šis M. Namiko metimas įkrito. Kadangi tai įvyko su sirena, tai teko pasitelkti vaizdo peržiūra, po kurios paaiškėjo, kad „GZP“ komandai trūko mažiau nei pusės sekundės iki medalių. Tačiau, kad ir kaip bebūtų „Kauno švara“ nusipelnė šio titulo ir jį iškovodami įrodė, kad yra verti bronzos medalių. Rungtynės baigėsi rezultatu 89:87.

Rezultatyviausiai Kauno švara komandoje žaidė 26 taškus ir 10 atkovotų kamuolių surinkęs Laurynas Miknevičius. 18 taškų ir 7 rezultatyvius perdavimus pridėjo Valentinas Gadliauskas, 12 taškų Lukas Balčiūnas, 11 – Aurimas Dabožinskas, 9 – Vytautas Janušonis ir 8 – Jonas Tumpa.

Mažojo finalo MPV tapo Laurynas Miknevičius.

Plačiau: http://kkl.lt/i-lyga_436/rungtynes/629fcd6a/kauno-svara-vs-gzp/aprasymas

Share on

Pradėkite rašyti ir paspauskite Enter norėdami ieškoti

Shopping Cart